zwemmen

Genieten van het platteland en toch alles bij de hand. Met onze camping als uitvalsbasis kunt u alle kanten op. Gezellig een terrasje pakken, rustig vissen of een dagje uit met de kinderen. 

beeldmerk mini camping de noordkant

Met mooi weer bieden wij u de mogelijkheid om op de camping te kunnen zwemmen. Bent u op zoek naar een leuk alternatief om buiten te kunnen zwemmen dan zijn er leuke opties. 

 

Billy bird park volkel
BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark met een geweldig groot plas om in te zwemmen. Het park bied een aantal buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, grote attracties voor de echte avonturiers. 

In het park kun je gebruik maken van vele voorzieningen zoals gratis Wifi  en werkplekken. Ook is er gedacht aan een mindervalide toilet, het huren van een rolstoel en nog veel meer.

Een geweldig dagje uit voor het hele gezin.

Voor meer informatie: www.billybird.nl

 

De Kuilen, Langeboom
Zandkastelen bouwen bij het water en lekker zwemmen in het verfrissende water. Vooral wanneer het u gaat om alleen het zwemmen en zonnen op je handje is 'De Kuilen' is een leuk gratis alternatief voor Billy Bird Park.

Direct tegenover de camping is het landschapspark de Voskuilen aanwezig. De Voskuilen is met 24 hectaren een relatief klein natuurgebied. Dat uitstekend te bewandelen is. Er is een loopbrug, een schaapskooi  aanwezig en in totaal 3,5 km wandelpaden. Waarvan 1,8 km in de vorm van en aaneengesloten rolstoelroute. Het klein maar charmante landschapspark omarmt de bezoeker met zijn rust en schoonheid.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant