visvijver

Genieten van het platteland en toch alles bij de hand. Met onze camping als uitvalsbasis kunt u alle kanten op. Gezellig een terrasje pakken, rustig vissen of een dagje uit met de kinderen. 

beeldmerk mini camping de noordkant

Met uw hengel een koffertje loopt u zo van de camping naar de visvijver om de hoek. Gelegen aan een rustig natuurgebied kunt u genieten van de rust.

 

Direct tegenover de camping is het landschapspark de Voskuilen aanwezig. Naast dit landschapspark vind u een prachtige visvijver waar u in alle rust uw hengeltje kan werpen.

 

De Kleuter (Alleen toegankelijk met vispas in combinatie met een dagpas. Deze zijn verkrijgbaar via carpshopxxl of Boerenbond te Uden)

Visplas de Kleuter is een ruim 150 jaar oude plas van ca. 5 ha en ligt aan de Kleuterweg/Oude Millsebaan te Uden.

De Kleuter herbergt met z’n prachtige glooiende oevers en grasstroken, bosjes en struwelen een grote variatie aan soorten planten en dieren. Het heeft voor u als hengelsporter een bijzonder aantrekkelijke belevingswaarde en is een absolute natuur- en milieutopper. Het leent zich ook uitstekend voor een rustmoment voor fietstochtjes in de omgeving en is ook voor een wandeling zeer de moeite waard.

De Kleuter kennen we nu als een bijna 10 ha. groot beheersgebied, dat voor een groot deel bestaat uit water en natte oevers en voor het overige uit droge oevers, bermen en beplanting. Het heeft een totale oeverlengte van ruim 1,5 kilometer.

Voor meer info: de Kleuter

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant