routes

Genieten van het platteland en toch alles bij de hand. Met onze camping als uitvalsbasis kunt u alle kanten op. Gezellig een terrasje pakken, rustig vissen of een dagje uit met de kinderen. 

beeldmerk mini camping de noordkant

Fietsen, wandelen of een stukje in de auto touren. Of het nu een blokje om is of een flink stukje doortrappen. Er zijn verschillende routes uitgestippeld...

 

Wandelen
Direct tegenover de camping is het landschapspark de Voskuilen aanwezig. Dat uitstekend te bewandelen is. Er is een loopbrug, een schaapskooi  aanwezig en in totaal 3,5 km wandelpaden. Waarvan 1,8 km in de vorm van en aaneengesloten rolstoelroute. Het klein maar charmante landschapspark omarmt de bezoeker met zijn rust en schoonheid.

 

Natuureducatie de Specht, Handel
Je kan hier lekker wandelen. Met of zonder de boswachter, die je alles verteld over dit gebied.

 

Natuur centrum de Maashorst, Uden
Het Natuurcentrum De Maashorst is gevestigd in een oude boerderij in het gehucht Slabroek, gelegen in Natuurgebied De Maashorst. Aan de balie kunt u terecht voor informatie over wandelingen, fietstochten, flora en fauna. Er zijn o.a. wandelkaarten te koop, maar ook natuurboeken, fietsroutes, ansichtkaarten, honing, enz.

In het centrum is  koffie/thee en frisdrank te koop en ook heerlijk gebak en hartige gerechten uit de streek. Het is niet toegestaan meegebrachte consumpties binnen en op het terras te nuttigen. Dit mag wel op de picknickbanken.

 

Fietsroutes
Zoals de buurtschappenroute, een route van 40 km. Deze route heet zo omdat u tijdens deze fietsroute door zeven kleine buurtschappen fiets. Maak tijdens het fietsen kennis met de buurtschappen die ontstaan zijn in dit gebied en met het natuurschoon wat de peel te bieden heeft.

We hebben een monumentenroute, een route van 30 km. Op deze fietsroute fiets u langs aantal monumenten die Boekel rijk is. Monumenten zijn niet enkel gebouwen maar ook de Peel zelf kan als monument worden beschouwd. Boekel ligt aan de grens van de Peel op een zijtak van de Peelrandbreuk. Deze ligging heeft haar sporen in het landschap nagelaten.

De ontginningsroute, een route van 40 km. De ontginningsroute ligt in het gebied de Peel en aan de Peelrandbreuk. De grens tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ land is nog altijd zichtbaar in het landschap. Ten oosten van de breuk liggen de Peelontginningen met hun rechte wegen en moderne boerderijen. Ten westen van de breuk bevindt zich het dal van de Aa.

Fietsroute de Noordkant, rondje Uden binnendoor. Een leuke fietsroute die je overal mee naar toe neemt. Deze route is 40 km

Er zijn nog diverse route’s meer aanwezig.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant