Pretparken

Genieten van het platteland en toch alles bij de hand. Met onze camping als uitvalsbasis kunt u alle kanten op. Gezellig een terrasje pakken, rustig vissen of een dagje uit met de kinderen. 

beeldmerk mini camping de noordkant

Een dagje plezier voor de kinderen het kan. Voor de kleintjes of jong volwassenen die even zonder wifi kunnen. Op nog 10 minuten rijden vind u al Billy Bird park Hemelrijk. 

 

Een dagje eropuit voor de kinderen. Waarom ook niet. Billy Bird park hemelrijk is om de hoek maar wanneer u bereidt bent om iets langer in de auto te zitten dan zijn er een tal van mogelijkheden. Voor uw gemak hebben we hier een kleine opsomming gemaakt voor groot en klein. 

Billy Bird Park Hemelrijk
BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark met een aantal buiten speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, grote attracties voor de echte avonturiers en een strandbad.
Voor meer informatie: www.billybird.nl

 

Toverland
Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Vind jij de magie in de betoverende werelden van Toverland? Dat is toverland, en zijn diverse attracties voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Een heerlijk dagje erop uit.

Voor meer informatie: www.toverland.com

 

Tivoli
Achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.
Voor meer informatie: www.parktivoli.nl

 

Hullie
Hullie in Uden is een combinatie van het lekker laten spelen van de kinderen, zowel binnen als buiten, en het heerlijk relaxed laten genieten van de volwassenen.
Voor meer informatie: www.hullie.nl

Er zijn nog zoveel leuke dingen te beleven in onze buurt.
Voor info vraag erna bij de beheerder.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant