wifi internet

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

beeldmerk mini camping de noordkant

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

 

Een camping zonder WiFi is bijna ondenkbaar geworden. Bij ons is de Wifi dan ook 24 uur per dag gratis te gebruiken. Zowel voor smartphone , tablet of laptop. Altijd makkelijk om foto’s te verzenden of te plaatsen of facebook.

Voor toegang te krijgen tot het Wifi netwerk kunt u zich wenden naar de beheerder. Deze zal de Wifi code aan u doorgeven of instellen dat u er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Wist u dat…. 82% is op de campings dagelijks online

Uitgaande van de enquête, bezochten we de afgelopen 2 jaar gemiddeld 11 verschillende campings in Nederland en in buitenland. Daar zijn we veel online:

  • 99% van de kampeerders gaat online. We e-mailen, whatsappen, lezen krant en magazines, websurfen, houden social media bij, beeldbellen en gamen.
  • 82% is dagelijks online. Ook blijft de verbinding gemiddeld 40% van de dag open staan. Zelfs ’s nachts laat 1/3e zijn mobiele apparaat online.
  • Welk apparaat heeft de voorkeur? Op de camping pakt 40% zijn tablet, 39% zijn smartphone en 20% zijn laptop.

 

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant