speeltoestellen

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

beeldmerk mini camping de noordkant

Kinderen doen niets liever dan buiten spelen. Leg de iPad maar even aan de kant want er is veel te doen. Op ons gehele terrein zijn diverse speeltoestellen aanwezig. Eigenlijk teveel om op te noemen... Maar laten we het maar eens proberen.

We zullen met het eerste veld beginnen. Op het eerste veld hebben we een speeltoestel staan voor de wat kleinere onder ons. Deze is voorzien van een glijbaan waar je lekker vanaf kan glijden. Een schommel om uren op en neer te schommelen. Er is ook een klimtouw en een klimwand aanwezig voor de stoerdere kinderen onder ons. Een kleine afsluitbare zandbak met water handpomp om mooie kastelen te bouwen, als een echte bouwvakker.

Er is een loopton aanwezig, hoe houdt je balans en hoe hard kan je zonder te vallen!!

Samen met 3 vriendjes op het kleinefiets toestel en kijken hoe hard je kan fietsen en wie als eerste dol wordt.

Een wipkip om lekker alleen heen en weer te gaan. We hebben ook een kleine trampoline voor de hoogspringers onder ons.

Op het achterste veld hebben we ook nog een grootspeeltoestel staan met een grote glijbaan. Diverse klimmogelijkheden. Hele grote zandbak. 2 grote schommels en een grote trampoline. Verder hebben we ook verplaatsbare voetbal goaltjes deze zijn over het gehele veld te verplaatsen.

 

We hebben niet alleen heel veel speeltoestellen voor de kinderen. Maar we hebben ook een aparte kinderspeelgoed hok met skelters, tractors, fietsje en ga zo maar door. Aan speelgoed niks te kort. Wij vragen wel aan onze kinderen om de spullen in de avonds netjes op te ruimen dat er geen mensen over de spullen vallen.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant