recreatiezaal

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

beeldmerk mini camping de noordkant

De voormalige uitloop van de varkensstal is in geheel verbouwd tot een gezellige en verwarmde recreatiezaal.

De recreatiezaal is voor iedereen toegankelijk. De recreatiezaal is verwarmd. Er is een aparte zithoek, tafels en stoelen om gezellig met z’n alleen te kletsen over van alles en nog wat.

In de recreatiezaal vind u meer informatie over de omgeving en tevens vind u hier alle  fiets- en wandelroutes . 

In de recreatie zaal is ook een voetbalspel aanwezig deze is vrij voor gebruik. Wie durft het aan om een duel te spellen. Regels spreken voor zich met het voetbalspel, wel met de poppetjes maar niet met de handje.

We hebben 2 sjoelbakken voor klein en groot om een wedstrijdje te sjoelen. We zien vaker dat er complete toernooien georganiseerd worden door onze gasten. Wie scoort de meeste punten??

Er zijn diverse spellen te vinden in de spellen hoek, zowel voor jong en oud. Deze spellen zullen borg staan voor een avond waar uw nog lang met plezier aan terug zal denken

Kleurboeken, stiften en potloden zijn aanwezig voor onze jonge kunstenaars. Gelieve wel op de papier kleuren, en niet op de wanden of kasten.

In deze zaal staat geen computer of tv omdat we juist het buurten en de gezelligheid willen bevorderen. Wel is er een radio met cd speler aanwezig voor eventuele meezing avonden. Die altijd voor een heleboel gezelligheid en lol zorgen. Wel hopen we dat iedereen met de spelen netjes omgaat zodat de volgende campinggasten hier ook veel plezier van kunnen hebben. Wat plezier is niet voor 1 maar voor ieder1 !!!

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant