elektra

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

beeldmerk mini camping de noordkant

Om van een heerlijk dag zo lang mogelijk te genieten is verlichting een must. Om maar niet te spreken over de oplader van uw telefoon. Hierom zijn al onze plaatsen voorzien van elektra.  

 

Op onze kampeer velden staan diverse lichtpunten, waaraan ook de elektra toegang zit voor uw kampeer middel te voorzien van stroom. Deze zijn gevoed met 6 ampere. 

Wij adviseren onze kampeerders als volgt.
Gebruik alleen blauwe, spatwaterdichte CEE-stekkers in combinatie met een kabel van neopreen. Deze kabels zijn te herkennen aan het opschrift H07RNF, 07RN of RN. Voor verloopsnoeren geldt hetzelfde. Om te voorkomen dat de stekkerverbinding de grond raakt, mogen ze niet langer zijn dan 40 cm. Sluit het verlengsnoer altijd eerst op de caravan en kampeerauto aan en dan pas op de stroompaal.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant