afwassen

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

beeldmerk mini camping de noordkant

Iedereen heeft tegenwoordig thuis een afwasmachine. Op de camping is het dan wel weer even wennen om twee of drie keer per dag even de afwas te doen. Maar dit kan ook een hoop gezelligheid opleveren.

 

Samen met de rest van de camping sta je na etenstijd in gezellig af te wassen. Bij ons op de camping zijn er 2 afwasbakken aanwezig. Afwassen doet u aan de buitenkant van de recreatiegebouw onder een luifel. Gebruik van warm water voor de afwas is kosteloos.

Vaak krijg je gesprekken bij de afwasgelegenheid over van alles en nog wat.

over laatste toeristische tips uit onze regio uitwisselen. Waar dat je mooi kan fietsen of wandelen. of moppen tappen de ene schuiner dan de andere mop . Of afspreken voor avonds een gezellig avondje te kaarten of spellen te spellen met de andere campinggasten. Je kan versteld staan wat je tijdens het afwassen overhoud tijdens de gesprekken. Voor de mensen die niet hoeven te afwassen maar de gezelligheid rondom dit ritueel wel willen bijwonen staat er ook een bankje om gezellig ook zo te praten met elkaar. Zo wordt het afwassen weer een feest!!!

De grootste ergernis is niet het afwassen, maar juist de afwasser voor je die zijn halve maaltijd of zelfs de kapotte glazen in de gootsteen heeft laten liggen. Laten we afspreken dat we allemaal onze eigen troep opruimen.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant