blokhut XL

Buiten de reguliere faciliteiten die onze camping bied hebben we ook nog enkele extra's om uw verblijf net wat meer te geven. Bekijk hier alle opties. Heeft u vragen dan horen wij het graag.

beeldmerk mini camping de noordkant

Bijzonder overnachten in een Blokhut op Mini camping de Noordkant.

In een Blokhut kunt u bijzonder overnachten op Mini camping de Noordkant. Een plek om even te onthaasten en bij te komen van alle dagelijkse activiteiten. Genieten van de stilte, het geruis van de bomen en het vrolijke gefluit van de vogels terwijl u in uw hangmat op de veranda geniet van een drankje.

Onze Blokhut combineert het kampeergevoel met het gemak van een accommodatie, de perfecte locatie voor een vakantie in Noord-Brabant!

De Blokhut XL is geschikt tot 6 personen. De woonkamer en keuken zijn gelegen in één ruimte en er is een heerlijke plek om gezellig te kletsen of  spelletjes te spelen met de kinderen.

De blokhut beschikt over 2 driepersoons bedden en een geheel ingerichte keuken.

Voor een verkwikkende douche kunt u terecht in het nabij gelegen sanitairgebouw. Hier kunt u tevens een wasje draaien. Wij vragen hiervoor wel een vergoeding.

In de blokhut zijn hoofdkussens aanwezig, een dekbed dient u echter zelf mee te nemen. Wanneer u voorkeur heeft om een blokhut te huren inclusief linnengoed dan kunt u dat bij het reserveren aan ons kenbaar maken. 

Op Mini Camping de Noordkant komt u niets te kort. 

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant