dieren

Buiten de reguliere faciliteiten die onze camping bied hebben we ook nog enkele extra's om uw verblijf net wat meer te geven. Bekijk hier alle opties. Heeft u vragen dan horen wij het graag.

beeldmerk mini camping de noordkant

Als je moeder en/of vader zegt 'we gaan naar een boerencamping'. Dan heb je natuurlijk dieren. Die zijn misschien in het begin wel eng, maar als je naar huis gaat ken je ze helemaal bij naam en weet je welk dier de grootste eter is en wie de liefste is.

Wij hebben diverse lieve en leuke dieren op onze camping. Er zijn paarden en pony’s aanwezig die het altijd gezellig vinden als er kinderen langs komen. Super vinden ze het wanneer ze een aai over de neus krijgen... Of heerlijk geborsteld worden.

'Binky', onze geit vindt al die aandacht van de kinderen schitterend. Je kan met haar lekker gaan wandelen en rondrennen. Dat vindt ze helemaal geweldig. Want dan wordt ze helemaal blij en maakt ze van die leuke sprongetjes. Wie wil met onze Binky wandelen en spelen?

Er loopt ook nog een wandel eend rond te sjokken over onze camping. Dat is 'manke Mien'. Mien is ooit door een roofvogel aangevallen , daarom noemen we haar Manke Mien. Mien houd iedereen in de gaten. Dat ze geen rommel maken op onze camping. Want dan roept ze altijd naar haar baasje. Mien vindt het heerlijk om te knuffelen, en als je haar knuffelt praat ze altijd naar je.

In onze grote konijnen en cavia ren mogen jullie de konijnen en cavia’s knuffelen. En wie weet zie je hele kleine babykonijntjes deze zijn regelmatig te zien bij ons in de ren.  

Er zijn ook diverse poezen aanwezig, deze vinden het heerlijk om geaaid te worden

Wij plannen diverse voermomenten in deze worden opgehangen in het sanitairgebouw. Dan gaan we de pony's, paarden en konijnen voeren. Dat is altijd feest voor de kinderen om dit te doen.

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant