biljarten

Buiten de reguliere faciliteiten die onze camping bied hebben we ook nog enkele extra's om uw verblijf net wat meer te geven. Bekijk hier alle opties. Heeft u vragen dan horen wij het graag.

beeldmerk mini camping de noordkant

Wie durft zijn buurman of buurvrouw op de camping uit te dagen voor een leuk biljartspel! 

Wist je dat Biljarten vroeger een sport was voor de elite. Pas in de negentiende eeuw werd het een volkssport. Een sport die door jong en oud gespeeld kan worden.

Je hebt diverse mogelijkheden. Twee daarvan zie je hieronder.

 

Carambole

Eén rode en twee witte ballen liggen op het groene laken. Met je speelbal moet je de beide andere ballen raken voor een carambole. Slaag je in die missie, dan mag je nog een keer stoten. Lukt het niet, dan is je tegenstander aan de beurt. Wie het eerst het voorgeschreven aantal caramboles behaalt, is de winnaar, maar alleen als beide spelers een gelijk aantal speelbeurten hebben gehad.

 

Driebanden

Heb je het carambolebiljart zo goed in de vingers dat je toe bent aan een moeilijkere vorm van de sport, dan is driebanden een mooi stapje omhoog. Driebanden is een spelvorm van carambolebiljart waarbij de speelbal minimaal drie keer één van de randen van de tafel moet raken voordat de tweede aanspeelbal geraakt mag worden. 

samen op de camping
stel loopt samen door het bos
kinderen in de zandbak
mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 06- 51759762 

campingdenoordkant@gmail.com

Volg ons op :

Facebook

mini camping de noordkant logo wit

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 06-51759762
campingdenoordkant@gmail.com
Volg ons op : 
Facebook

copyright 2018 camping de noordkant