keuken

Genieten van het platteland en toch meegaan met de stad. Op onze camping is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, hierdoor kunt u overal gebruik kunnen maken van ons WiFi netwerk.

logo_Circel

Wat leuk dat je kinderen, kleinkinderen of eters langs komen op de camping. En na een leuke dag willen ze graag bij jullie komen eten maar de ruimte om te koken is maar beperkt... Wij hebben de oplossing!!!

 

Gebruik onze keuken deze is voor iedereen toegankelijk, zo kan je lekkere grote maaltijden klaar maken als je ineens veel eters krijgt. Er zijn diverse kookpannen en koekenpannen aanwezig. Gebruik van eigen pannen is ook mogelijk. Onze kookplaat is Keramisch.

Er is ook een combi-oven aanwezig. Deze is zowel voor het opwarmen van etenswaren. En je kan ook eventueel lekker een baguette of broodjes afbakken.

Heb je te weinig ruimte in je kampeermiddel voor je spullen koud te houden met het warme weer. In de keuken zijn 2 koelkasten aanwezig, deze zijn ook vrij voor gebruik, wij adviseren onze klanten wel aan om even de naam te plaatsen op het product dat van hun is.

Home_samen
Home_bossen
Home_speeltoestellen
logo_liggend_wit_230pxkopie

Mini Camping de Noordkant

Noordstraat 15

5428 NR  Venhorst

Tel: 0492 -351822

Tel: 06- 51759762 

info@campingdenoordkant.nl

Volg ons op :

Facebook

logo_liggend_wit_230pxkopie

Mini Camping de Noordkant
Noordstraat 15
5428 NR  Venhorst

Tel: 0492-35182
Tel: 06-51759762
info@campingdenoordkant.nl
Volg ons op : Facebook

copyright 2018 camping de noordkant